Kategori : Intermediate
Masa : 10 pagi hingga selesai
Peralatan yg perlu dibawa: turntable, spatula, kain lap dan gunting
Makan tengahari, bilik solat, telekung dan sejadah disediakan.
Anda akan diajar :
- cara membuat kek yg licin seperti fondant, steambuttercream juga dikenali sebagai soft fondant
- cara betul membuat steambuttercream yg sesuai untuk salut kek.
- Cara membuat buttercream untuk bunga.
- Belajar deko kek dari proses melapis, filling dan teknik melepa kek dengan kaedah steam buttercream
BONUS
- Cara membuat 3 jenis bunga
o PEONY
o ORCHID
o ROSES
- Resepi akan diberikan….
Deposit RM50 diperlukan untuk confirm tempat. Baki boleh dibayar pada hari kelas dijalankan.
- sila inform 3 hari awal sekiranya tidak dapat hadir. Sekiranya tidak hadir deposit tidak akan dikembalikan. Boleh ditukarkan ke hari lain sekiranya terdapat kekosongan.
- penukaran kelas disaat akhir tidak dibenarkan.
- tidak dibenarkan membawa sesiapa agar perjalanan kelas tidak terganggu
Tiada ulasan:
Catat Ulasan